Web & app

Webdesign is in beweging.

Op het internet gelden andere regels dan in de fysieke wereld. De dynamiek van het web gaat een fantastische interactie aan met conventionele media. Er is één belangrijke regel die wij voor alle oude, nieuwe en social media gebruiken: de lezer serieus nemen; zorgen dat de ontvanger er een goed gevoel aan overhoudt.

Draagbaar, mobiel, wearable

Draagbare apparaten rukken op, zoals horloges en brillen met internet. Uw informatie wordt op een steeds kleiner scherm bekeken en uw website moet meekrimpen. Dat noemen we responsive. Gelukkig maken we tegenwoordig alleen nog maar 'responsive' websites. De lay-out is van elastiek: de vormgeving past zich volledig aan, aan de schermgrootte. Eén website dus voor alle apparaten.

Een App voor de 'heb'

Uw logo op het telefoonscherm van uw klanten! Alleen daarom al wil iedereen zijn eigen App. Maar dan moet die ook echt toevoegde waarde hebben; een goede App kan verbazen, amuseren en engageren. Zorgen dat uw merk gaat leven en méér te bieden heeft. In samenwerking met Skindustries maken we native Apps voor iOS en Android.