Adwords & Advertising

Uw Adwords specialist of advertising in de MediaMix

Advertising heeft veel terrein verloren aan andere, hippere media zoals Google Adwords. Het blijft lastig om het effect van uw advertentie te meten. Tenzij je telkens weer opvallend snel door je voorraden heen bent, waarvoor je geadverteerd hebt... Zowel advertenties als Google Adwords kunnen zeer lokaal en actiematig ingezet worden en met degelijke on-line ondersteuning zéér lucratief zijn!

Kijk, het leeft!

Advertenties komen tot leven dank zij AR (Augmented Reality). Door uw campagne van een interactieve laag te voorzien, voegt u letterlijk en figuurlijk een extra dimensie toe aan de beleving -en dus aan de herinnering- van de lezer. Toepassing van deze magische "Harry Potter"-achtige technologie is verbazingwekkend simpel en helemaal niet zo duur. Nu ook Facebook een eigen Augmented Reality platform heeft kunnen we er vol mee aan de slag!

'What are Adwords worth?'

Google Adwords is tegenwoordig de enige manier om echt 'bovenaan' te komen in de zoekresultaten. Geen enkel bedrijf ontkomt eraan. Gelukkig zijn er talloze manieren om uw campagne nauwkeurig te richten op de exacte doelgroep, zodat u alleen betaalt voor geïnteresseerde bezoekers. Gelukkig hebben we er veel ervaring mee, zodat we vlot uw Adwords campagne kunnen opzetten zonder dat u op het budget leegloopt. Waar zouden we zijn zonder Google? Joep Geelen is als een van de weinigen in de regio gecertificeerd Google Partner met veel kennis van zaken en 10 jaar ervaring in Adwords.