Drukwerk

Ontwerpen dat het gedrukt staat

Een mooi ontwerp wil je zo goed mogelijk gedrukt hebben. We hechten (heel ouderwets) aan een goede drukkwaliteit, mooi briefpapier, netjes afgewerkte visitekaartjes, heldere enveloppen. We nemen de lezer van uw boodschap serieus, zorgen dat die ook iets in handen heeft.

Drukwerk morgen in huis?

We vinden huisstijl- en reclamedrukwerk zo belangrijk dat we daar een volledige service in aanbieden. Snelle levertijd (overnight), hoge oplage (tot 300.000 stuks) of een klein budget hoeven geen probleem te zijn. De offerte heeft u binnen een dag in huis.

 Kwaliteit, constante factor

Vooral bij huisstijldrukwerk zoals briefpapier, visitekaartjes en enveloppen is het van cruciaal belang dat de kwaliteit en de uitstraling constant is door de jaren heen.

Briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, folders en flyers

Gelukkig hebben we betrouwbare partners voor huisstijldrukwerk en samen kunnen we alles aan. Door deze intensieve samenwerking kunnen we de beste en meestal ook de goedkoopste oplossing bieden.

Neem een monster in huis!

Heeft u het FindYourLogo monsterboekje al? Alle beschikbare papiersoorten en veredelingstechnieken zijn hierin gebundeld. Dan kunt het verschil tussen dispersielak, UV-lak en laminaat zelf voelen. Klik hier om direct en GRATIS te bestellen.

Betrouwbare snelle drukproef

Unieke service is dat FindYourLogo vanaf nu ook drukproeven kan aanbieden van alle drukorders. U krijgt binnen enkele dagen een betrouwbare proefdruk (geen print!) op hetzelfde papier en met dezelfde inkt als de oplage.